Audiologi på andra sidan jorden, forskningprojekt och livet som student

måndag 12 mars 2012

pediatric audiology, gym, utgang och hoppa fran klippor

Ny vecka nya tag, heter det ju.. men for mig kanns det som att allt flyter ihop..
dock skont att uni borjar igen om en liten stund. Joseph skall introducera mig och de andra tva masterstudenterna till hur matmetoden gar till sa att vi vet det innan babysarna blir utsatta for vara forsok :)

Forra veckan var jag pa en Lektion i barnaudiologi, den var upplagd ungefar som det vi fick ut av varan barnaudiologikurs i Lund.. men jag snappade upp nagra tips om hur man praktiskt kan tanka nar man bemoter barn, vilket var bra, man behover ju bade magkansla och teori i det har jobbet!


Sen var jag pa gymmet, korde ett RPM-pass (alltsa spinning) sa skont att gora nagot som jag ar van vid att gora.. instruktoren kom fram till mig efterat och beromde min teknik.. sa jag glanser lite i det fortfarande!


Vi gick ut pa kvallen, det var roligt och det kanns kul att det finns sa manga goa personer runt omkring mig just nu!

(Kate och Jess i en taxi)

i lordags skulle vi [kt till gardners falls, men vi orkade inte for att vi var helt slut efter veckan och den sena kvallen, sa vi bestamde oss for att gora det pa sondagen istallet.. det var hur kul som helst.. det var jag Lloyd och Sam som akte, och alla tre har sar efter klipporna.. Men - jag tog mod till mig och efter en lang stund svingade jag mig ut fran ca 10 m hojd med hjalp av ett rep och hoppade i vattnet, jag trodde aldrig att jag skulle vaga gora det.. Men - jag lyckades! san kick av det! (ska fa lite bilder av Lloyd sen sa de kommer sa smaningom! :)

Nu - ivag till Uni.. Ja forresten, jag har flyttat till eget nu.. bor med en kock och en PHDstudent.. vi skall ata middag ihop ikvall sa ni far veta mer om dem efter det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar