Audiologi på andra sidan jorden, forskningprojekt och livet som student

lördag 24 mars 2012

Mer bilder från Uni!



Det här är på väg hem från uni, det gula huset var det huset som jag tittade på rum i men inte flyttade in i.(btw)


Bilder från mitt kvarter.

Min hyresvärds bil, don't we love it?

Min innergård.

En av katterna som bor hos oss

Såhär spenderar vi vår kvalitetstid. 
Hon är så mysig men väjer noga vem hon myser med.. känner mig speciell (haha)

Hemma från löprunda!


Igår var jag på audiologikväll.. Verkligen trevligt.. det gjorde att jag fick mycket bättre grepp om studenterna och socialisera lite med allt från audiologi professorer till andra yrkesverksamma ..  
På bilden ser ni några tjejer som jag kom dit med och som är jätte trevliga! 
En sak som är rolig när man kommer någon annanstans är att man kan se sidor hos folk som är samma som de sina egna kursare hemifrån har.. Visar verkligen att det är en viss typ av personer som väljer området inom audiologi - I like it! 
Pratade med en "Audiologist" som arbetade med Rehab... Såklart kom vi in på etik etc.. hur svårt kan det vara att hålla ytliga samtal med andra audio-personer egentligen? Tydigen har jag en tendens att hamna i diskussioner istället ;)  

Just nu sitter jag vid köksbordet, min rumskompis diskuterar en snart publicerad artikel som hon arbetar på med sin pojkvän.  Han är här från New Zeeland över helgen, vilket är trevligt.

Jag var uppe i ottan imorse för att åka ut till sjukhuseet och testa bäbisar för första gången. Det är en speciell känsla att vara bland nyfödda.. Mammorna har en viss sken över sig. Det är häftigt! 

Vi fick material från en bäbis idag viket vi var nöjda med.. jag testade henne också så det känns bra.. metoden sitter nu! :D 
Den andra bäbisen vi testade hade antagligen vätska kvar ena mellanörat och sen hade hon förmycket kroppsljud för sig.. typ snarkningar :) 
så det blev ingen data där.. men rätt häftig känsla när hon börjar gråta och min handledare börjar ta fram en napp.. Men det som behövdes var bara att någon (jag) höll i henne och lindade filten lite tätare runt henne.. Bäbisar alltså <3


1 kommentar:

  1. Så roligt att följa dig Lovisa. Men saknar en sak.. bilder från gymmet!! Väntar.. :)ps. Idag är det Actic Training day som gäller. Känns lite tomt när du inte är med och öser bredvid på cykeln. Ds. / Malin

    SvaraRadera