Audiologi på andra sidan jorden, forskningprojekt och livet som student

måndag 7 maj 2012

Långhelg.


Så slut på en vecka till.. Det har varit mycket och det har varit en rolig vecka.. Min handledare läser fortfarande min metod del så jag har haft tid att tänka på barnaudiologikursen.. har varit tillbaka på lektioner efter att studenterna har varit på "prac". De har varit på olika platser och det är väldigt kul att höra om vad de har upplevt. Jag kommer dock också får lite praktiskt erfarenhet i form av workshop nästa vecka.. vi skall öva på VRA/tittlåda på måndag! Spännande!
Frågade min föreläsare om film från Melbourne angående mätmetoder.. Han ska skicka utgivarens namn till mig så jag kasnke kan fixa hem dem, det vore bra.. för den var verkligen klockren! 

Jag ska ha ett möte med Joseph den här veckan om analysen så det känns bra, det är alltid skönt att få stöd från honom. Men, det är lite nervöst också, man vill ju ha gjort bra ifrån sig! :) 
Sen planerar jag in ett nytt möte med Wayne om Artikelförfattande, oj vad jag kommer bli bra på att skriva efter den här resan.. kan man hoppas iallfall..

På tal om handledare. fick mail från Jonas, min svenska handledare i slutet av förre veckan.. Fick lite hemlängtan, Men det kanske inte är så konstigt.. Jag har påbörjat ett nytt projekt som har med det att göra.. En slags överraskning! :) 

Idag har det varit en public holiday så jag hade en lång och skön sovmorgon för att sedan spendera eftermiddagen med att spela fotbollsmatch med Toni och det amatörlag som hon börjat spela med.. 
Good fun! Kommer nog hänga på de följande söndagarna också.. Verkligen roligt att spela lite boll.. Men är helt slut nu.. har glömt hur trött man blir av fotboll.. Jag önskar jag hade mina grässkor med mig ner..  Ska undersöka om jag kan låna ett par de sista månaderna jag är här.. det vore bra! 



Bakade kanelbullar till vår söndagsfika..
 Efter bullbaket var jag över hos killarna.. socialisera där är min favoritsysselsättning känns det som.. det har blivit lite av mitt andra hem. De är hur goa som helst.. Jag får tydigen inte åka hem för dem. de skall låsa in mig i garaget... Så om jag inte kommer hem vet ni var jag är! (haha)

Vi dricker kaffe på ett ställe som är en antikshop/retrobutik på söndagsmornar.. det är en tjej som är 22/23 som äger shopen och heter Holly. Hon är söt som socker och har alltid ett band i sina svarta lockar.. Dessutom skrattar hon hela tiden och är supermysig.. 
Ja ni har ju sett bilder från det stället sen tidigare.. där man sitter i deras trädgård.. Ska se om jag kan ha ett fånga minnet av henne på kort också! 
Så vi brukar ta med oss bakgrejer dit för att man bara kan köpa kaffe av henne.. Därav kanelbullarna.
Mina aussievänner tyckte verkligen om dem! det var bra! 

Jag köpte en gul velour klänning av henne.. I 50-tals stil. den är supersöt.. är riktigt nöjd över det.. :) 
Hade lite besvär med att välja dock. för jag provade två jumpsuits också.. en som var rutig i rött blått och grönt. den var supersöt, men lite kort i ivet.. så om jag hade köpt den hade jag behövt sy till den.. och känne rinte att jag har möjlighet till det härnere..

Sen Åkte jag och Lloyd och hämtade upp hans småsyskon och tog med dem på lunch in  New farm.. Det var supermysigt.. Elisa var ivrig att visa mig märket för hur högt upp översvämningen nått. De har satt ut att riktmärke som är Flood fast bara halva bokstäverna så det ser ut som om undre delen är under vatten. 
Det är lite kul, för som turist tycker man samma saker är intressanta som en tioåring tycker är häftigt. Så är det verkligen. (it could just be me, though) 

Allria Klippte Lloyds hår igår.. Shamal filmade processen och vi gjorde massa specialeffekter och en story om detta, Hur kul som helst!
Vi såg avengers sen! Jag lloyd och Allira, den var superbra! wow. jag älskar verkligen marvel filmerna. Ironman FTW!
Glömde dock min telefon i Lloyds bil. Så nu måste jag kila och hämta den.. Men tiden idag haar baraa försvunnit så kanske väntar till imorgon. det är sent nu.. nästan nio...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar